Klacht: Brutale medewerker.

op 21 augustus 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen in Kruidvat Bolsward een vraag gesteld over waar ik mijn bestelde foto’s op kan halen. Ik stond bij het foto apparaat. De medewerker zei: dan moet je hier niet zijn. Die haal je natuurlijk op bij de kassa. Dit vond ik erg brutaal. Dit kon ik toch niet weten? Dit had ze wel even anders kunnen vermelden.

Gewenste Oplossing:

Als ze het op een nette manier had verteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door liesbethr1