Klacht: Broeken snel versleten.

op 09 juli 2017 over PME Legend in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nu al de tweede broek na 4 keer dragen stuk?Ik had deze broeken hooguit 4 maanden en ik werk niet met deze broeken aan.De broek kost per stuk 120 euro en allebij stuk boven de knie van de broekspijp?.dat een broek slijt snap ik maar de broeken waren echt behoorlijk dun aan de voorkant van de broekspijp en ,ik denk dat er te veel mee gerommeld wordt want het zit op het lichte gedeelte en dat is een stuk dunner als de donker stukken?.

Gewenste Oplossing:

Dat ik een broek heb die wat langer mee kan voor dat geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PME Legend

Reactie van de melder van de klacht amroka

1 jaar geleden - Contact met PME gehad en die zeggen dat ze met klachten. nl helemaal niets doen . De klacht die ik ze heb opgegeven doen ze ook niets.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PME Legend nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door amroka