Klacht: broeken binnen no time kapot

op 10 juli 2017 over Only in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een broek via only en maar 2 keer aangehad en hij ging al stuk bij het lusje. En nee, ik heb hem niet via de lusjes opgetrokken..
Ik heb het al een keer dichtgenaaid maar hij blijft steeds kapot gaan. Bij de only willen ze het niet in behandeling nemen omdat het al langer geleden is. Ik ben in de tussentijd 4 maanden naar Curacao geweest en die broek heeft al die tijd thuis in de kast gelegen. Daarna nog even geen tijd gehad om terug te gaan.. Nu willen ze mij dus niet helpen maar een broek hoort niet na 2 keer dragen al kapot te gaan! Ik wil dus gewoon een tegoedbon of mijn geld terug. Echt een slechte service bij de Only, heel jammer! Ik hoop dat er op deze manier iets mee wordt gedaan.

Gewenste Oplossing:

Met een tegoedbon of geld terug. Ik vertrouw de broeken van de only helaas niet meer..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Only

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Only nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angela Groenendijk