Klacht: Broek niet tevreden

op 08 april 2017 over Bershka in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb een broek gekocht en ik had hem gepast enzo super mooi. Paar dagen daarna had ik hem aangedaan en aan het eind van de dag zag ik dat op de broek allemaal elastische draad op zat en dat kwam vanuit de broek dus ik had ze geknipt alleen het komt steeds weer terug en het ziet er niet dat is jammer. Ik heb zelfs toen 2 van die broeken gekocht en op allebei zit dat erop. Ik kan hem niet meer aandoen of er moet iets langs overheen zit voor al aan de achterkant.

Gewenste Oplossing:

Ik zou fijn vinden als ik korting 75% (want heb namelijk 2 broeken van die gekocht)zou krijgen op een volgende broek want hij zit echt fijn maarja die die elastieke draadje ziet het er niet mooi uit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bershka

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bershka nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Radia1