Klacht: Broek na 2x dragen overal gescheurd

op 02 mei 2017 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 weken geleden heb ik een spijkerbroek bij jullie gekocht, na hem 2x aan te hebben gehad zijn de lusjes voor de riem al losgescheurd, en de hele achterkant van de broek is opengescheurd. En dit is al de tweede broek van de zara waar dit mee gebeurt. Erg jammer

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anouck1994