Klacht: Broek na 1 keer dragen faal

op 18 juni 2016 over Only in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een paar weken geleden een nieuwe zwarte broek gekocht. De medewerker was er erg over te spreken en ik liep tevreden de winkel uit. Maar nu ik heb een dag heb gedragen, zie ik al fale vlekken op de broek. Ik heb hem nog niet eens gewassen, of hij is nu al te lelijk om naar werk aan te trekken. Dat is toch belachelijk. Valt dit nog onder garantie oid?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg zodat ik elders een goede zwarte broek kan kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Only

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Only nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jkl19