Klacht: Broek gescheurd

op 14 oktober 2016 over Only in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 maanden geleden heb ik een broek gekocht op de uitverkooptafel van Only. De broek zat goed en ik heb de bon dus weggegooid. Nu is de broek gescheurd aan de binnenkant van mijn been. Dwars! Ik heb contact opgenomen met de winkel maar die zeggen dat ze niet weten hoe vaak ik de broek heb gedragen in deze 2 maanden en dat ze er zonder bon ook niks aan kunnen doen. Ik koop altijd al mijn spijkerbroeken bij Only en deze heb ik ruim een jaar en daar is nooit iets mee aan de hand geweest. Ik vind dit een hele slechte service!

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn broek gemaakt word of dat ik een vergoeding krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Only

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Only nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S Onzen