Klacht: brief ontvangen met no 12497706

op 25 april 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben al 4 dagen bezig om mijn gratis loten te ontvangen geen enkele reponds, wat moet ik nu doen ??? [email protected] telefoon no 035-6910165 adres Grasmeent 42 1218 ac te Hilversum stuur bericht of U mijn aanvraag ontvangen hebt gestuurd naar www.staatsloterij.nl/bijzonderetrekking

Gewenste Oplossing:

laat mij het weten s.v.p.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door r.van Loveren