Klacht: brief dat ik in aanmerking kom voor 4 loten!!!!

op 28 april 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hoe kan ik de loten bestellen als er geen site is om mijn referentienummer door te geven. Zie alleen een site over klachten!!!!! Heel irritant. Nu graag een antwoord hoe ik aan de loten kom. Ik heb een vervelend gevoel dat dit een misleidende brief is en de mensen die brief niet meer gebruiken. Kunt u mij de weg wijzen hoe ik aan de loten kan komen en dan ook duidelijk en niet alleen www.staatsloteri.nl/bijzonderetrekking want dan krijg ik alleen maar KLACHTEN.

Gewenste Oplossing:

Ik kan alleen maar tevreden zijn als het klopt en een site krijg om de loten te bestellen. En ik ook de loten ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevr. Staartjes.