Klacht: Ingegroeide haartjes bikinilijn

CM1977 op 06 maart 2013 over Braun in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aanvankelijk was ik erg tevreden over de resultaten met de Braun Silk-épil 7. Ik gebruikte hem op mijn benen en voor de bikinilijn. Voor mijn benen gebruik ik hem nog steeds en zonder problemen. Voor mijn bikinilijn zijn de gevolgen echter rampzalig. Na een tijdje begon ik overal rode bulten te krijgen na het epileren en deze wilden maar niet weggaan. Soms merkte ik dat er een haartje in zat, soms leken het ook gewoon grote, harde puisten die later soms open sprongen. Niet aangenaam als je netjes voor de dag wil komen! Ik scrub de huid regelmatig met een zachte scrubcrème, om ingegroeide haartjes te voorkomen en gebruik de silk-epil al een jaar niet meer voor mijn bikinilijn, maar de bulten blijven komen. Heb al vanalles geprobeerd, van de haartjes een tijdlang laten staan, tot trimmen. Ik ga een paar keer per week zwemmen, ga ook graag naar de sauna en wil er bovendien sowieso netjes en verzorgd uitzien; dit alles wordt me nu praktisch onmogelijk gemaakt, doordat mijn huid er nu uitziet als een maanlandschap vol met rode en paarse bulten en littekens.
Ik weet niet wat ik kan doen om de littekens te vervagen, noch om verdere ingegroeide en ontstoken haartjes te verwijderen. Ik wil hiervoor naar een huidspecialist gaan om advies in te winnen en hoop dat een laserbehandeling uitkomst kan bieden.

Gewenste Oplossing:

Ten eerste met een erkenning van de klacht. Waarschuwing en uitleg over hoe je dit kunt voorkomen; opgenomen in de handleiding.
Vergoeding voor de kosten van huidspecialist en laserbehandeling. Enkel ter hoogte van bikinilijn nodig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Braun

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Braun nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door