Klacht: Braun thermometer besteld, onbekend Chinees merk afgeleverd

Onthutst op 26 april 2020 over Grandado.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 5 weken op mijn bestelling gewacht te hebben werd ik onaangenaam verrast bij openen van het pakket. In plaats van de Braun voorhoofd thermometer zat in de verpakking een thermometer van een onbekend merk. Onmiddellijk heb ik contact op genomen met Grandado met het verzoek mij een retour formulier aan te maken. Dit wordt tot op heden door Grandado geweigerd. De thermometer bevind zich ongeopend in de verpakking. Inmiddels heb ik Grandado er op gewezen dat bij non-conformiteit (levering van het verkeerde artikel) ik als consument het recht heb op het retourneren van mijn bestelling.

Gewenste Oplossing:

Gaarne retourformulier

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Grandado.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Grandado.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Onthutst