Klacht: Bonus maar niet in de bonus!!

op 28 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dat er al een bonusbordje bij de artikelen staan maar die zijn nog niet in de bonus. Staat er heel klein bij dat het bijvoorbeeld donderdag pas in gaat. Waarom staat dat bordje er al? Dit voelt niet goed, mensen zien de prijs en lezen niet verder, zo gaat dat, even snel boodschappen doen. Ik hoop dan ook dat jullie daar eens over nadenken. Staat trouwens ook niet in de folder..

Gewenste Oplossing:

Of het bordje nog niet neerzetten wat trouwens de beste oplossing zou zijn. Of iets in de tekst zetten bijvoorbeeld bij het bedrag zodat het opvalt!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Reactie van de melder van de klacht Denrox02

1 jaar geleden - Ik wil weten waarom er niet op mijn klacht gereageerd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Denrox02