Klacht: bonus aanbieding

op 02 september 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben een vaste klant bij de ah,en kom er bijna dagelijks..maar geregeld koop ik een artikel wat in de aanbieding is,en als ik dan de bon na kijk,is de korting er niet vanaf getrokken. ik erger me er steeds vaker aan,en ben niet de enigste die dat gebeurd. de cassiere kan er niks aan doen,de kassa s worden ingevoerd door het hoofdkantoor . vandaag had ik geraspte kaas, en het 2e zakje was gratis,maar op de bon stond gewoon twee keer 1euro 50 ,en als ik niet gekeken had ,had ik weer 1,50 te veel betaald. en dat gebeurd vaker. het is geen goeie reclame voor ah. het lijkt wel of ze het expres doen,zo voel ik het na de zoveelste keer. hopelijk gaan jullie hier eens mee aan de slag,want er zullen wel meer klachten van dit soort bij jullie komen

Gewenste Oplossing:

als de computers goed worden ingevoerd,en niet ten nadele van de klant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anita202