Klacht: Bon verlopen maar geen datum op de bon

op 09 september 2018 over Diner Cadeau in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb van mijn ouders een dinercadeau bon gekregen. Door (zware privé) omstandigheden) waren we wat laten met het plannen van een etentje. Blij waren we met eindelijk een datum blijkt de kaart verlopen te zijn. Iets met activeringsdatum. Er is gewoon betaald voor deze bon en geldigheid vind ik geen argument. Ik vind het zo oneerlijk!!!

Gewenste Oplossing:

De geldigheid van de kaart verlengen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Diner Cadeau

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Diner Cadeau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door IwanvE