Klacht: Boete te laat inleveren boek

op 30 augustus 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het inleveren van de boeken voor de schoolvakantie bleek dat er in 1 van de in te leveren boeken een cd miste.
Omdat we gelijk op vakantie gingen was er geen mogelijkheid om de betreffende cd te zoeken. Na de vakantie cd gevonden en dus gelijk boek met cd naar van dijk gestuurd. Maar wat blijkt dit was te laat! Dus boete! Na telefonisch contact blijkt er geen enkele coulance mogelijk is. Ook krijg ik het boek niet terug, ik bedoel als ik het dan betaal is het ook van mij.
Als ik vervolgens vertel dat ik nog op twee boeken zit te wachten voor het nieuwe schooljaar dat al is begonnen is dit mijn probleem en ook de kosten die hiervoor gemaakt worden (kopiëren van de lesstof die nu al behandeld word) zijn mijn probleem. Ik vind dat er zeeeeeer eenzijdig gekeken word.

Gewenste Oplossing:

Boete kwijtschelden boek is immers in het bezit van van dijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 30 augustus 2016 om 12:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Ingrid,

Wij hebben het artikel 909358 New opportunities elementary language powerbook op 16 augustus 2016 ontvangen. Helaas is dit te laat. Op het inleverformulier en het schadeformulier wat u van ons heeft ontvangen staat vermeld dat alles ingeleverd moet worden voor 1 augustus 2016. Helaas is het na die tijd niet meer mogelijk om boeken op te sturen. De schaderekening zal daarom ook van kracht blijven en betaald moeten worden.

Hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
VanDijk.nl

Alle klachten die gemeld zijn door I.van Raalte