Klacht: boete beeindigen abonnement

op 23 juni 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het een aanmelding gedaan bij een pand van ons in Rotterdam bij tele 2. Vervolgens werd deze van de kant van tele 2 gestopt om onbekende reden, konden ze ook niet achterhalen. Wéér een melding gedaan in mei en ging het weer niet en nu kon de zoveelste medewerker mij vertellen dat dat kwam omdat op die etage geen aanmelding gedaan kon worden. Vervolgens krijg IK een boete van 314 euro voor het beëindigen van het abonnement terwijl ik er niks aan kan doen!! Moest betalen en geld terug vragen via vergoedingsformulier. Gedaan. Krijg nu net terug dat ze niks gaan teruggeven omdat ik een nieuwe aanmelding moet doen. Maar dat kan dus niet. Ik zit in een vicieuze cirkel.

Gewenste Oplossing:

Als we de boete terug krijgen die onterecht is. Abonnement is niet eens actief geweest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door moemas123