Klacht: Boek ingeleverd maar toch een rekening

op 31 augustus 2017 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van VanDijk

1 jaar geleden - Beste Phimex62, Wij verzoeken u meer gegevens, bijvoorbeeld een klantnummer, aan ons doorgegeven. Op de aangegeven adresgegevens hebben wij geen klantgegevens welke overeenkomen. Vriendelijke groet, Janet Afdeling klantenservice VanDijk

Reactie van de melder van de klacht Phimex62

1 jaar geleden - Van: VanDijk [mailto:info@vandijk.nl] Verzonden: vrijdag 11 augustus 2017 8:19 Aan: michel@phimex.nl Onderwerp: 👍 Gelukt, we hebben je pakket ontvangen Retourzending Ontvangen Kun je je mail niet goed lezen? KLIK HIER MIJN VANDIJK Hallo Tobias, We hebben je retourzending ontvangen. Bedankt voor het terugsturen. Na de verwerking in ons systeem krijg je een e-mail over de afhandeling. Vriendelijke groet, VanDijk JE GEGEVENS Persoonlijke gegevens Klantnummer: BU8377 Naam: Tobias Bresijn Straat: De Grutto 9 Plaats: 2751 CT Moerkapelle KLANTENSERVICE VanDijk 2017 VDE NAAR VANDIJK.NL ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- als antwoord. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Van: VanDijk [mailto:info@vandijk.nl] Verzonden: dinsdag 15 augustus 2017 5:18 Aan: michel@phimex.nl Onderwerp: Jouw factuur voor niet ingeleverde of beschadigde boeken Jouw schadefactuur Kun je je mail niet goed lezen? KLIK HIER MIJN VANDIJK Hallo Tobias, Je hebt één of meerdere boeken niet of beschadigd ingeleverd. Jammer! In deze e-mail vind je hiervoor de schadefactuur. We willen je vragen het factuurbedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken. Factuurdatum: 14 augustus 2017 Factuurnummer: INL/17357386 Totale factuurbedrag € 41,95 Bekijk je factuur > Betaal je factuur met iDEAL > Je kunt ook zelf het factuurbedrag naar ons overmaken op rekeningnummer NL66 INGB 0654 430 381. Vergeet niet het betalingskenmerk van deze factuur te vermelden. Psst, op Mijn VanDijk kun je ook een overzicht van al je facturen vinden. Vriendelijke groet, VanDijk JE GEGEVENS Persoonlijke gegevens Klantnummer: BU8377 Naam: Tobias Bresijn Straat: De Grutto 9 Plaats: 2751 CT Moerkapelle KLANTENSERVICE VanDijk 2017 VDE NAAR VANDIJK.NL -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Na telefonisch contact met van Dijk, de reactie! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EEN BETALINGSHERINNERING. ========================== Van: VanDijk [mailto:info@vandijk.nl] Verzonden: donderdag 31 augustus 2017 5:05 Aan: michel@phimex.nl Onderwerp: Betalingsherinnering Betalingsherinnering Kun je je mail niet goed lezen? KLIK HIER MIJN VANDIJK Hallo Tobias, Eerder kreeg je van ons een factuur, maar helaas hebben wij het bedrag nog niet ontvangen of kunnen afschrijven van het rekeningnummer (NL79RABO*******931). Maak het factuurbedrag binnen 14 dagen over op NL82RABO 0137 709 382 om incassokosten te voorkomen. Vermeld bij de betaling de betalingsreferentie (1426183777018643) in het veld 'omschrijving' van het bankpakket. De incassokosten kunnen oplopen tot 15% van het openstaande bedrag met een minimum van € 40,- (zie hiervoor onze leveringsvoorwaarden). Zonde van je geld toch? Tip: betaal direct via iDEAL zodat je het niet vergeet! Mocht je al betaald hebben, dan hoef je natuurlijk niets meer te doen. Factuurdatum: 30 augustus 2017 Factuurnummer: 17018643 Betalingsreferentie: 1426183777018643 Te betalen: € 41,95 Bekijk je factuur > Betaal je factuur met iDEAL > Je kunt ook zelf het factuurbedrag naar ons overmaken op rekeningnummer NL66INGB0654430381. Vergeet niet het betalingskenmerk van deze factuur te vermelden. Psst, op Mijn VanDijk kun je ook een overzicht van al je facturen vinden. Vriendelijke groet, VanDijk JE GEGEVENS Persoonlijke gegevens Klantnummer: BU8377 Naam: Tobias Bresijn Straat: De Grutto 9 Plaats: 2751 CT Moerkapelle KLANTENSERVICE VanDijk 2017 VDE NAAR VANDIJK.NL Met vriendelijke groeten M. Bresijn = de vader van Tobias Bresijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 04 september 2017 om 15:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Phimex62,

Bedankt voor de aanvullende gegevens.
Uw vraag is ons nog niet geheel duidelijk maar we gaan ervan uit dat het gaat om de ontvangen schaderekening terwijl u het boek retour heeft gestuurd.
Wij hebben het boek inderdaad retour ontvangen. Het boek is echter weer aan nu teruggestuurd omdat de uiterste inleverdatum was verstreken. De schaderekening is terecht en zal voldaan moeten worden.

Vriendelijk groet,
Janet
Afdeling klantenservice VanDijk.

Heeft op 05 september 2017 om 13:07 geantwoord

Om scholieren op deze manier geld uit hun beurs te roven is dubieus.
En dat terwijl van Dijk boeken zelf NOOIT op tijd met zijn boek is en dat moeten we accepteren, schandalige manier van zaken doen.

Dhr. M. Bresijn

Reactie van de melder van de klacht Phimex62

1 jaar geleden - In plaats van het boek retour te sturen, zoals afgesproken, stuurt u weer een aanmaning. Klopt niet. Dames en heren u maakt er een rommeltje van. Incassobureau helpt niet, u heeft mijn boek ontvangen, u heeft een bevestiging gestuurd + rekening en dit kan niet gecombineerd, dus .... graag eerdere correspondentie hierover teruglezen en het boek terug sturen dan kunnen wij u rekening betalen. M. Bresijn Inleveren van je boeken Kun je je mail niet goed lezen? KLIK HIER MIJN VANDIJK Hallo Tobias, Uit onze administratie blijkt dat wij het openstaande factuurbedrag nog niet hebben ontvangen of hebben kunnen afschrijven van het rekeningnummer (NL79RABO*******931). Je hebt hierover eerder een betalingsherinnering van ons ontvangen. Zoals aangegeven brengen wij daarom € 40,- incassokosten in rekening. Voorkom extra kosten door het openstaande factuurbedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken op NL82RABO 0137 709 382. Vermeld bij de betaling de betalingsreferentie (0426183777036360) in het veld 'omschrijving' van het bankpakket. De extra kosten kunnen uiteindelijk oplopen tot 15% van het openstaande bedrag met een minimum van € 40,- (zie hiervoor onze leveringsvoorwaarden). Zonde van je geld toch? Tip: betaal nu direct via iDEAL om het niet te vergeten! Als je de betaling al gedaan hebt, dan hoef je natuurlijk niets meer te doen. Aanmaandatum: 14 september 2017 Aanmaannummer: 17036360 Betalingsreferentie: 0426183777036360 Te betalen (inclusief incassokosten) € 81,95 Bekijk je aanmaning > Betaal je aanmaning met iDEAL > Je kunt ook zelf het factuurbedrag naar ons overmaken op rekeningnummer NL66 INGB 0654 430 381. Vergeet niet het betalingskenmerk van deze factuur te vermelden. Psst, op Mijn VanDijk kun je ook een overzicht van al je facturen vinden. Vriendelijke groet, VanDijk JE GEGEVENS Persoonlijke gegevens Klantnummer: BU8377 Naam: Tobias Bresijn Straat: De Grutto 9 Plaats: 2751 CT Moerkapelle KLANTENSERVICE VanDijk 2017 VDE NAAR VANDIJK.NL

Bericht van VanDijk

1 jaar geleden - Beste Phimex62, Het betreffende boek is te laat bij ons ingeleverd en is om die reden op op 22 augustus 2017 aan u retour gezonden. Na het voldoen van de schadefactuur is het boek dan ook uw eigendom. VanDijk heeft dit boek niet meer in bezit en de opgestelde schadefactuur is dan ook terecht. Vriendelijke groet, ^Gerda Afdeling Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Phimex62