Klacht: Body scrub tube

op 16 december 2017 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Vandaag was ik erg enthousiast over het binnen krijgen van mijn rituals pakket en ging het meteen gebruiken. Helaas, bij het zachtjes knijpen in de tube body scrub barste de bovenkant van de tube open waardoor een deel van het product op de grond viel en door het putje verdween.

Gewenste Oplossing:

Als het mogelijk is zou ik graag een vervangend product ontvangen of iets dergelijks.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marloes1401