Klacht: Blouse gekrompen na 1 keer wassen

op 28 september 2017 over Only in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De blouse die ik van het merk only heb gekocht is na 1 keer wassen behoorlijk in de lengte gekrompen. De blouse is koud gewassen en niet in de wasdroger geweest. De winkel waar ik hem gekocht had gaf aan geen andere klachten te hebben gehad dus hier niks op konden betekenen

Gewenste Oplossing:

Als de blouse wordt terug genomen en het bedrag wordt terug betaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Only

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Only nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ellen Weusten