Klacht: Blokkade wordt maar steeds niet verwijderd

op 01 juli 2012 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Simpel had mijn simkaart geblokkeerd omdat ik de vorige maand voor 80 euro had gebeld. Dat vinden zij teveel en dan blokkeren ze de mogelijkheid om te bellen en om smsjes te verzenden en ontvangen. Inmiddels is het hele bedrag voldaan (al 5 dagen geleden!!!!) en staat ook op Mijn Simpel (mijn persoonlijke pagina bij Simpel) dat er 0 euro te betalen is, maar de blokkade is er nog steeds niet af. Klantenservice (een lachertje, want service kennen ze niet!!!!) interesseert het helemaal niets, ze komen met allemaal smoesjes over vertragingen op het netwerk (nu al 5 dagen, wat voor netwerk is dat? Met postduiven???) en ze doen helemaal niets. gewoon afwachten maar zeggen ze! Je kunt niet worden teruggebeld door een medewerker of manager, per e-mail een klacht indienen kan, maar antwoord binnen 14 dagen…dus daar schiet je niets mee op. De wachttijd bij de klantenservice is minimaal 15 minuten per keer en als je ze dan spreekt krijg je niets dan onzin te horen.

Gewenste Oplossing:

Haal die blokkade eens van mijn telefoon af en meld klanten pro-actief als er storingen zijn. Ik betaal nu al een maand voor niets (want belminuten en MB's kun je niet meenenemen naar de volgende maand bij Simpel) dus graag compensatie hiervoor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 01 november 2012 om 16:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Uw klacht is inmiddels een aantal maanden oud. Zeer waarschijnlijk hebben wij uw klacht reeds opgelost, maar is deze niet afgemeld op klacht.nl. In overleg met klacht.nl zetten we alle verouderde klachten op opgelost aangezien wij niet op klant kunnen zoeken in dit forum. Is uw klacht nog niet opgelost, dan vragen wij u deze opnieuw aan te melden (vermeld s.v.p. uw Simpel telefoonnummer en/of klantnummer). Wij nemen uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Marike100