Klacht: Blauw plastic in de kroketten!!!

op 16 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er zit blauw plastic in de kroketten van het huismerk van jumbo ( ik heb foto s ! ). ik weet niet of me vriend ook wat heeft opgegeten maar hij brak hem open en toen zagen we dat zitten. Wellicht dat jullie het plastic herkennen uit de fabriek, en ik hoop zo spoedig mogelijk op een reactie

Esther van Mourik

Gewenste Oplossing:

-------

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 0000000000000000000