Klacht: Blad niet ontvangen

Yvana Vroom op 10 april 2018 over Bladcadeau in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

16 april een blad besteld. Dit ging fout omdat de iDeal functie niet werkte. Na lang wachten contact gekregen. 5 april rekening nummer door gegeven. Nog steeds geen reactie. Wel een order bevestiging gekregen. Wanneer ontvang ik mijn tijdschrift of krijg ik mijn geld terug Meerdere malen gebeld. Ook ben ik nooit terug gebeld. Meerdere klachten geplaatst maar ook hier geen reactie op gekregen. Ordernummer; BLC10622902

Gewenste Oplossing:

Geld terug of tijdschrift binnen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bladcadeau

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bladcadeau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yvana Vroom