Klacht: bl masc ve rocket venus gillette

op 09 oktober 2016 over Gillette in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Gillette
Ik heb vrijdag 7 oktober 2016 de bl masc ve rocket venus gillette gekocht,ik gebruik al jaren gillette nu kocht ik deze de blauwe en ik heb me eigen open geschoren vreselijk ik betaalde 9,99 voor het mesje en het is vreselijk.En ik heb daar nooit last van ik scheer als vrouw zijnde alles met gillette,maar die ik nu heb gekocht is niet goed ik voeg een foto van de bon en het mesje erbij.En zou graag vragen om tot een oplossing te komen graag hoor ik van u.
Mvg Petra Becker zilona38@live.nl

Gewenste Oplossing:

Graag met een oplossing te komen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gillette

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gillette nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door petragillette