Klacht: Bkr registratie tele 2

op 10 oktober 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nieuw gsm abonnement afgesloten .juni 2017. Daarna staat een bkr registratie op mijn naam.
Tele 2 gebeld om de bkr registratie verwijderen. Krijg ik te horen 1e moet de abonnement geheel aflossen. Na akkoord heeft de medewerker van tele 2 heeft mij verteled. He krijgt er binnen 2werkdagen een nota en na betaling zorgen we voor de registratie verwijderen. Na 5dagen gebeurt niks. Ik heb een koopakte al getekend en daardoor kom ik in probleem met mijn hypotheek. Dus er wordt niks opgelost. Bel ik tele 2 nogmaals en hoor ik van andere collega dat 6weken gaat duren!!!ik vind het schandalig zo gaan ze de klanten behandelen!

Gewenste Oplossing:

Slechte ervaring !!! Slechte klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rad