Klacht: Bizar hoge rekening

op 19 augustus 2017 over Slot24h.nl in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag heeft iemand bij ons de deur dicht getrokken en heb ik Slot24h gebeld. Na een uur kwam er een vriendelijke meneer die mij vertelde dat ik 169 euro Noodoproep moest betalen en 35 euro voorrijkosten. Ik moest hiervoor tekenen. Niet te weten dat hij dezelfde factuur daarna verder invult met de andere bedragen. Na een half uur was hij klaar en moest ik 700 euro betalen. Een simpel slot voor 180 euro en nogmaals 100 euro zaterdagstoeslag. Terwijl ik al noodoproep toeslag moet betalen.

Gewenste Oplossing:

Als ik het afgesproken bedrag van 204 euro betaal

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slot24h.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Noortje1985