Klacht: Gevoel te zijn opgelicht.

op 23 september 2017 over Slot24h.nl in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zondagavond zijn mijn sleutels uit mijn voordeur gestolen. Ik moest nieuwe sloten op mijn deur laten zetten. Ik heb slot24h gebeld en gevraagd wat het zou kosten. Dit konden ze pas zeggen als ze wisten om wat voor sloten het zou gaan. Binnen 20 min was er iemand en ging meteen aan de slag. Ik vroeg nogmaals wat het mij zou gaan kosten. Het antwoord was “niet veel komt goed”. Eenmaal klaar moest ik 1280 euro betalen. Bij een ander bedrijf zou ik maar de helft of minder hoeven te betalen. Ik heb het bedrijf een paar keer gebeld, maar steeds wordt er opgehangen en als ik nu bel krijg ik het antwoordapparaat.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de helft van het bedrag terug gestort krijg op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slot24h.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slot24h.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lotte38