Klacht: Bioscoopbon ‘Samen naar de film!’ werkt niet bij Pathé

op 18 oktober 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de website stond dat de bioscoopbon ‘MaDiWoDo, samen naar de film’ o.a. bij de volgende pathe bioscopen in Amsterdam zou werken: Pathe Arena, Pathe de Munt, Pathe Tuschinski. Wij zijn op maandag 10 oktober naar de film geweest bij Pathe de Munt maar moesten echter het gehele bedrag betalen waardoor ik voor niks die bioscoopbonnen bij kruidvat had gekocht (9,95; ik kon helaas niet meer een andere dag bij een andere bioscoop). Ik heb alle bonnetjes nog.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg (9,95) of twee bioscoopbonnen die wel werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dklerks