Klacht: bioscoop bon vanaf 5 euro verkopen afzetters!

op 11 augustus 2017 over bioscoopcadeau in de categorie Filmaanbod

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter en haar vriendin zijn naar Pathe gegaan. Ze hadden allebei een
bioscoopbon van 9,95 euro voor een film van 5 euro. De kaart werd niet meer teruggegeven. Ze hebben nu beide 9,95 euro betaald. Ze zijn erg verdrietig zij dachten dat ze 2x naar de film konden gaan. Ik vind dat Pathe had kunnen zeggen dat ze niks meer terug
kregen of dat het van jullie kant ook iets duidelijker vermeld kan worden op het kaartje. Ik heb de bon niet gekocht zij hebben die beide voor hun verjaardag gehad. Ik heb mij daar ook niet in verdiept. Ik vind het schandalig dat er zo wordt verdiend en kinderen
de dupe hiervan worden.

Gewenste Oplossing:

Niks

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over bioscoopcadeau

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over bioscoopcadeau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisettejade