Klacht: bijzonder irritante reclame

op 18 augustus 2017 over Stella Fietsen in Nunspeet in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik begrijp dat bij een commerciele zender reclame zorgt voor het bestaan van de zender, althans het grootate gedeelte denk ik.
de laatste tijd heeft Stella fietsen de zender overgenomen lijkt het wel, kan dat niet wat minder, please?

Gewenste Oplossing:

Als Stella fietsen reclame minder wordt liefst verdwijnt, ik weet her nu wel....ik zou nooit een fiets kopen bij Stella fietsen, heb slechte ervaring met hen, komen niet opdagen bij een afspraak en beweren dat ze geweest zijn terwijl ik thuis was en mijn hond altijd blaft als er iemand aan de deur is... dus de reclame helpt niet echt en is nogal opdringerig...

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Stella Fietsen in Nunspeet over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Stella Fietsen in Nunspeet in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door schadewijk