Klacht: Bij moeten betalen na al te hebben betaald voor je reis

op 26 mei 2021 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na al een flink bedrag te hebben betaald voor de gehele reis, dient er ook nog eens een bedrag te worden betaald voor de reservering van de stoelen ( heen en terug) dit is nog een extra 60 euro boven opnje al dure ticket!

Echt super super triest, ik heb immers toch al voor mn stoel betaald toen ik mn reis kocht! Geld kloppers!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik geen extra geld hoef te betalen voor een reis die ik al in zn volledigheid heb betaald. Voeg die trieste “bijkomende” kosten gewoon toe bij de ticketprijs ipv onverwAchte kosten toe te voegen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chovanh