Klacht: Bezuinigen op ervaren personeel is GEEN OPTIE

op 06 mei 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit wil ik toch even kwijt.
Ik ben iemand die altijd complimenten geeft, helaas nu klachten.
Mijn ervaring bij Jumbo Brouwhorst. Ik was op zoek naar Tsaziki, kon deze niet vinden in de koeling, vroeg dit aan een werkneemster, helaas ze wist het niet en vroeg het aan iemand anders, deze jonge jongen wist niet eens wat het was, hij stond voor de koeling en begon potjes recht te zetten. Ik vroeg of hij niet iemand kon roepen die er verstand van had. Hij stond met zijn handen in het haar. Ben naar de infobalie gelopen, dit gemeld, ze stuurde me naar de tappas , ik niet eens weten waar dit was, daar aangekomen, werkneemster 4 kon het eerst niet vinden, ze zag een kaartje en zei ze zijn op, heeft nog naar achter gebeld. Ik voelde me niet gehoord . Na 15 min. kon ik alsnog naar een andere winkel. Heb de telefoon gepakt en gebeld en gevraagd naar de manager, hij zou aanwezig zijn, ik verstond alles wat ze zeiden op de achtergrond, ze kwam terug of ik terug wilde bellen hij was er niet, ineens was ie er wel. In plaats van mijn nr. te vragen en me terug te laten bellen. Jullie ruilen ervaren medewerkers in voor 15 jarige. Is dit wat jullie willen als JUMBO.
De manager zou zijn personeel aanspreken en zorgen dat er voortaan tzasiki in de winkel aanwezig zou zijn . Had ik vandaag niets aan. Kom thuis en dan vertel ik het verhaal tegen mijn dochters, de jongste had een leuk stukje gekocht voor moederdag en bij thuiskomst stond er te verkopen tot en met 18 maart. Sorry hoor dit kan echt niet, ben meteen teruggereden, kreeg ik te horen was een foutje, dat zeg je er toch bij als het wordt verkocht. Ik kreeg het geld terug maar geen sorry erbij. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, klacht op klacht op klacht. Personeel in de winkel, personeel aan de telefoon, personeel die planten verkopen. Hoe is dit MOGELIJK.

Gewenste Oplossing:

Ervaren personeel in de winkel zetten , medewerkers heel goed trainen voor ze de winkel gaan staan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door waarsje