Klacht: bezorging op balkon

op 24 september 2016 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 3 weken worden folders op mijn balkon bezorgd (begane grond). Ten eerste is dit geen bezorgplaats van de pot en ten tweede heb ik een nee-nee sticker op mijn brievenbus. Ik vind het uiterst vervelend en irritant deze ongewenste post op een ongewenste plaats te ontvangen. Ondertussen 2x een online klachten formulier ingevuld en tot op heden nog steeds geen reactie van Spotta mogen ontvangen.

Gewenste Oplossing:

- reactie van Spotta op mijn klacht
- dat de betreffende bezorger is aangesproken op zijn verkeerde gedrag
- dat deze bezorgingen op het balkon in de toekomst niet weer gaan gebeuren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door jfl