Klacht: bezorging krant

op 18 augustus 2016 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heden 18 augustus heb ik de krant niet ontvangen. Het zou prettig zijn om deze alsnog bezorgd te krijgen, aan opschorten heb ik weinig. Bovendien helpt het doorgeven van de klacht niet echt, want het komt regelmatig voor dat ik de krant niet krijg of een van een ander dagblad bezorgd krijg.

Gewenste Oplossing:

Als ik De Volkskrant iedere dag krijg bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frenk1