Klacht: Bezorging komt niet op afgesproken tijdstip

op 13 juli 2018 over Wehkamp in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas binnen 1 week 2 bestellingen niet op de afgesproken tijd bezorgd. De dag na de afspraak komt er een mail dat het helaas niet is gelukt op de afgesproken tijd. Nee, dat had ik al gemerkt….zat 3 uur voor niets te wachten. Kan ik weer opnieuw 3 uur gaan wachten op het pakket. Waarom niet direct laten weten dat het niet lukt?
Ik denk dat het voorlopig weer even de laatste bestelling is geweest.

Gewenste Oplossing:

Moet ik werkelijk waar een oplossing gaan bedenken? Gewoon leveren op de afgesproken tijd lijkt mij. Misschien een idee om klanten dan niet meer te laten kiezen. Niets is vervelender dan afspraken niet nakomen. Klanten plannen niet voor niets een gekozen tijdstip, dan zijn ze nl zeker thuis.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Wehkamp over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Ernyborman