Klacht: bezorging en laksheid klantservice

op 02 februari 2015 over De Limburger in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na regelmatig de krant door de week ruim na 07.00 niet te hebben gekregen ( of zelfs helemaal niet ) de melding op hun site gedaan, dit gebeurde regelmatig dat we het doorgaven, zelfs gebeld waarna men zei het vervelend te vinden en dat men ons zou laten weten of en hoe het opgelost zou gaan worden, na diverse meldingen waarbij we zelfs vermelding maken van Uw site en dat we misschien maar eens een maand de krant gratis zouden moeten krijgen ook nu weer geen reactie.
Deze klantenservice is er niet voor de klanten die al meer dan 15 jaar klant zijn, blijkbaar alleen maar voor de aandeelhouders die vergeten dat de klanten in deze tijd steeds minder worden die de krant ouderwets lezen. Nabezorgen als hij niet bezorgd wordt dat is niet meer meneer, u kunt hem digitaal lezen U krijgt wel uw geld terug, of dat gebeurt moet ik toch maar eens controleren… Al met al een WAARDELOZE bezorging en klanten UUUH service ???? Misschien dat jullie het verschil kunnen maken door een goed artikel digitaal te schrijven want dat wordt gelezen blijkbaar……..

Gewenste Oplossing:

Een excuus en minimaal een maand terugstorting van het abonnement en dat de krant gewoon op tijd bezorgd wordt zoals het zou mogen verwachtten.......

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Limburger

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Limburger nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht LimburgsDagblad

3 jaren geleden - HHHMM KLACHT.NL WERKT DUS OOK NIET NOG STEEDS NIKS VERNOMEN, BEZORGING IS NU WEL OP TIJD ALLEEN VALT HET TEGEN VAN KLACHT.NL DAT ER TOTAAL GEEN ACTIE IS ONDERNOMEN, EEN GEMISTE KANS DUS.....

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door De Limburger in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat De Limburger een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

De Limburger

Heeft op 19 december 2017 om 10:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte,

Bedankt voor uw e-mail,
Wegens een technisch probleem zijn de klachten nu pas zichtbaar.
Onze excuses voor dit ongemak.
Mocht u nog bezorgklachten hebben dan gelieve deze te melden via telefoon nummer 088-7766550 bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00. En op zaterdag van 08:00 tot 12:00.
Of via de email: lezersservice@delimburger.nl

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd

Met vriendelijke groet,
Backoffice - Klantenservice
De Limburger

Alle klachten die gemeld zijn door LimburgsDagblad