Klacht: Bezorging duurde bijna 2uur

op 24 mei 2021 over Uber Eats in de categorie Websites - Online eten bestellen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan bij de Mac Donalds Donkersteeg in Leiden. De bestelling heb ik geplaatst rond 9 uur en komt vervolgens om 22:33. Tussen deze tijd heb ik het filiaal gebeld en gevraagd waarom het zolang duurde, waarop de medewerkster zegt dat er een uur lang geen bezorgers in de buurt zijn geweest. Zij vertelde mij dat ik een klacht moest indienen en mijn geld terug zou krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als de bestelling netjes op tijd komt en warm geleverd word. En ik mijn geld terug krijg. De bezorger heeft zijn werk goed verricht en kan hier uiteindelijk niks aan doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uber Eats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uber Eats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Syl Hoogervorst