Klacht: Bezorging bank

op 06 maart 2016 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen woensdag (02-03-2016) werd mijn nieuwe bank bezorgd, of je het bezorging kan noemen is een 2de vraag. De bezorging kosten waren alleen al 45 euro dan mag ik ook wel verwachten dat ze de bank bij me naar binnen dragen en niet tot de eerste woonlaag (portiekwoning) de andere 2 trappen en het uitvogelen om de bank naar binnen te tillen moest ik zelf doen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn bezorgkosten terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mvr denise