Klacht: Bezorgen niet langsgeweest

op 07 december 2017 over Reviva in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn telefoon zou tussen 12:00 en 13:50 aankomen. Netjes de dag vrijgenomen om te wachten. Krijg ik rond 12:22 een email waarin staat dat de bezorger al langsgeweest is terwijl ik heel duidelijk niemand heb zien/horen langskomen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil zsm de telefoon hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Reviva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Reviva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Reviva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Reviva

Heeft op 15 december 2017 om 16:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Vervelend om te lezen! Zou u me mij het ordernummer van uw bestelling kunnen geven? Op uw adres zie ik namelijk 2 orders staan. Dan kan ik de juiste gegevens erbij vinden om te kijken waar het eventueel mis is gegaan.

Met vriendelijke groeten,

Online Pakket Dienst
. . . .

Alle klachten die gemeld zijn door JohnChamman