Klacht: Bevoorrading cosmetica-artikelen

Annaligt op 14 januari 2018 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat een slechte bevoorrading van de cosmetica-artikelen!! Niet in één, maar in alle filialen. Gisteren had ik iets nodig, heb drie filialen af moeten lopen om het artikelen te vinden. Overal half lege vakken en een rommeltje. Ik weet niet of ik de volgende keer nog iets uit die collectie ga aanschaffen. Het was gisteren trouwens niet de eerste keer dat ik naar een bepaald artikel op zoek ging en alleen maar half lege vakken vond. Doe hier iets aan!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de bevoorrading eindelijk eens een keer voldoende is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door