Klacht: Beveiliging enorm onbeschoft

op 28 december 2017 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom binnen in de lidl samen met dochtertje van pas twee jaar. Op dat moment stapt de beveiliger naar mij toe en stuurt me, zonder enige groet, de winkel uit. Dit omdat mijn dochtertje op haar driewiel fietsje zat. Ik zou haar volgens hem bij de hand moeten pakken en dat fietsje laten staan. Dit op een ontzettend norse en respectloze manier. (Geen hallo, geen goedemiddag, geen excuses maar dit mag niet….etc)
Overigens moest ik ook moeite doen om het te begrijpen. Meneer kan geen goed nederlands. Voor mij is dat punt geen probleem, maar om dan ook nog zo een toon te slaan en dat ik zelf moest ontcijferen waarom hij zo bottig mij de winkel uit stuurt. Belachelijk! Ik moest dus gewoon weggaan zonder dat ik me boodschappen heb kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

Meneer mag wat doen aan zijn toon tegenover andere mensen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 28 december 2017 om 12:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw A89