Klacht: betermelding terwijl ik aantoonbaar nog ziek ben.

op 29 juni 2017 over Adecco in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 5 augustus 2016vben ik ziek gemeld. In januari2017 ben ik onterecht beter gemeld. Bij het UWV is door mij de procedure opgestart om na te gaan of dat besluit terecht was. Adecco werd in het ongelijk gesteld, en omdat zij eigen risicodrager zijn is de ziektewet ben ik nu officieel niet meer in dienst bij hen (contract is beëindigd) maar krijg ik de ziektewet uitkering via hen.
Nu hebben ze mij opnieuw beter gemeld op 1 juli, ondanks het feit dat de bedrijfsarts vandaag heeft aangegeven een fout hebben gemaakt, omdat ik nog niet beter ben. Adecco was op de hoogte van het feit de metermelding ter discussie stond, en zegt nu het besluit me beter te melden niet te kunnen terugdraaien, ondanks de uitlatingen van de bedrijfsarts dat de metermelding onterecht is.

Gewenste Oplossing:

Dat Adecco de verantwoording op zich neemt om deze fout recht te trekken die is ontstaan door de bedrijfsarts en Adecco die onterecht en te vroeg beter meld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Adecco over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Adecco in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door wasiela