Klacht: Betaling zonder dat ik mijn bestelling heb

Jop Joris op 03 maart 2021 over Fashion retail SA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 16 december 2020 iets besteld op de zara maar dit was ik vergeten op te halen bij het ophaal punt. Ik heb vandaag voor de tweede keer een waarschuwing gekregen omdat ik nog niet heb betaald, ik moet voor 9-3-2021 alles betalen. Maar mijn bestelling is dus al lang terug bij de zara. Het gaat hier om de bestelling; 51888106307. zouden jullie mij hier alstublieft mee kunnen helpen.

Gewenste Oplossing:

Als dit is opgelost en ik geen boete hoef te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fashion retail SA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fashion retail SA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jop Joris