Klacht: betaling van boete

op 07 juni 2018 over Trip enjoy in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd maandag gebeld door prevent interland, waar mij heel nors en kort af werd gezegd dat ik een openstaande rekening had van 223,70 euro. Ik moest binnen drie dagen betalen. Verder konden ze me niks duidelijk maken. Ik ben blijkbaar ooit eens gebeld door Trip enjoy en schijnbaar is er een geluidsband opname waarin ik heb toegezegd dat ik die aanbieding wil. Vervolgens heb ik nooit meer iets gehoord, geen factuur, geen mail, geen telefoon. En nu ineens is het bedrag opgelopen naar 223,70 euro??

Gewenste Oplossing:

Als ik niet hoef te betalen en er niet meer contact met mij wordt gemaakt door dit bedrijf

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trip enjoy

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trip enjoy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door D.Faber