Klacht: Betaling telefoon abbonement vodafone

op 22 mei 2016 over Vesta Payment Solutions Limited in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg smsjes binnen van vodafone dat mijn telefoon binnen 3 dagen word geblokkeerd als ik een bedrag van 55.99 niet betaal. Dat heb ik wel gedaan in de maand Maart. Geld overgeschreven naar Vesta Payment Solutions. Nu nog 3 dagen voordat mijn telefoon word geblokkeerd.

Gewenste Oplossing:

Als mijn telefoon niet voor 25-05-2016 word geblokkeerd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vesta Payment Solutions Limited over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Vesta Payment Solutions Limited in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door xEnsar-