Klachten over Vesta Payment Solutions Limited

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Vesta Payment Solutions Limited en kunt u zien welke klachten Vesta Payment Solutions... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 31 klachten nodig voor een plaats in de categorie Betalingsdiensten

0%
19 klachten gemeld
0 openstaande klachten
19 klachten in behandeling
0 klachten opgelost
4.5 /10
6 stemmen
6

Tijdslijn

Op 5 oktober heb ik aan versta 10 euro over gemaakt om mijn telefoon nummer op te waarderen omschrijving A8NH1F3DOV 0020002113609467 10 euro overgemaakt maar tot op heden niet afgewerkt door versta het gaat om mobile... Lees meer

Ik heb een aantal jaar in het buitenland gewoond en wilde mijn Nederlandse mobiele telefoonnummer behouden welke ik had afgesloten via Vodafone. Toen ik in juni 2018 weer gebruik wilde gaan maken van dit nummer, bleek dit bij de Phonehouse... Lees meer

In feb 2017 een abonnement opgewaardeerd via Vodafone. De financiële afhandeling wordt via Vesta Payments gedaan. Nu (jan 2018) mijn Vodafone abo opgezegd maar het opwaarderen gaat door!!! Er valt niets op te waarderen want er is geen abonnement. En... Lees meer