Klacht: Betaling met kredietkaart

op 08 september 2016 over Rentalcars in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter verblijft momenteel in Noorwegen als student.Vorige week reserveert ze met haar kredietkaart bij rentalcars een wagen. De transactie is niet doorgegaan Ze kreeg een mail hartelijk dank voor de boeking. Helaas waren wij niet in staat om de betaling te verwerken voor uw huurauto in oslo. Dan maar met andere kaart van een vriend , onmiddellijk alles ok. Deze week krijgen wij als ouders een uitgavenstaat van haar kredietkaart er blijkt nu dat het geld eraf is. Onmiddellijk gebeld naar rentalcars ik kreeg als antwoord wij kunnen je niet helpen wij doen de reservering alleen. Ik zeg hen het probleem en wordt afgewimpeld je moet je klacht maar online doen op onze website. Nergens te zien!!

Gewenste Oplossing:

Als mijn dochter haar geld terug krijgt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rentalcars

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rentalcars nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kristien Rooseboom