Klacht: Betaling gedaan voor inschrijven bij huren.nl alleen site bestaat niet meer !

op 15 augustus 2017 over Intocash Incassobedrijf in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer mevrouw

Ik heb vandaag een site bezocht via fb ze hadden daar woningen te huur. Om op een woning te reageren hen je een account nodig nou ik heb die aangemaakt . Nu wilde ik reageren op woningen moest je dan betalen had je prime pakket voor 24,99 nou ik heb het betaald ik kon gelijk reageren op de woningen. Nu wilde ik op de website zelf gaan want ik ben nog steeds gelinkt met Facebook. Zo sta ik het weg heb geklikt kon ik de site van huur woningen nergens vinden !
Ik heb ook geen mail gehad van der bevestigingen dat ik in geschreven sta op de website of de reactie van de woningen. Nu is voor mij duidelijk dat ik ben opgelicht en wil en heus me geld terug omdat het via jullie is gegaan. Ik heb wel betaal bewijs er van!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik me geld weer terug krijg !

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Intocash Incassobedrijf over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Chriistelin