Klacht: Betaling 25%

op 17 september 2012 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op internet bestelde ik een aanbieding van een pedaal emmer Double alleen geldig op zondag 16 september.De prijs was 59.49 euro, maar toen ik wilde betalen bij Ideal stond er opeens 14.87 euro. Vertrouwen deed ik het niet en heb 4 x geprobeerd, maar steeds kwam het te betalen bedrag van 14.87 te voorschijn.

Dus van ochtend de klanten service gebeld van Leen Bakker en die deden er heel koel over. Ja mevrouw uw betaald 25% en de rest in de winkel als uw het ophaalt, dat staat er duidelijk. Nou zo duidelijk heb ik het er niet zien staan, en ik verwacht als je het per internet koopt dat je ook per internet betaald. Want het geen te koop was kon alleen op zondag per internet besteld worden. Als je het zelf alhaalde betaalde je geen verzendkosten.

Zodoende loop ik nu mijn voordeel mis en vind bij Leen Bakker geen enkel begrip !, ik vind dat hieromtrent wel wart meer service tegenover kan staan

Gewenste Oplossing:

Alsnog een pedaal emmer voor die prijs

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door J.M.G