Klacht: Betalen voor niks

op 26 mei 2020 over LOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mij aangemeld voor een opleiding(MBO niveau 4, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen). Zou iets toegestuurd krijgen, maar nooit ontvangen. Doordat het op mijn werk (zorg) heel druk was en mijn moeder zeer ernstig ziek geworden is maand later gemaiĺd en contact formulier ingevuld, meerdere malen. Totaal geen reactie. Gisteren uiteindelijk opnieuw via contact formulier contact gezocht en gezegd dat zij alleen maar rekeningen sturen en standaard mails, maar niet reageren op mijn verzoek en vragen. Dat ik af wil zien van de opleiding aangezien zij in de ogen van mij en mijn werkgever niet vertrouwd overkomen. Kreeg ik gelijk bericht terig dat ik niet zomaar de opleiding kan annuleren, dus moet betalen. Nu ineens wel reactie. Ik vind dat ze mij totaal niet te woord staan, nergens op reageren n iets toe zouden sturen maar niks ontvangen heb. Voelt niet goed en wil niks met hun meer van doen hebben. Zo ga je toch niet met elkaar om. Ik heb nooit ergens voor getekend. Kan ik gewoon annuleren? Ik heb toch rechten…

Gewenste Oplossing:

Als LOI mijn opleiding gewoon annuleren en geen kosten in rekening brengt. Heb niks ontvangen en ben nergens aan begonnen. Heb zelfs nog niet eens ingelogd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door LOI in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Nieuweweg100