Klacht: Betalen na retouren goederen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor dat ik bestelde me bestelling geannuleerd. deze zou niet meer geleverd worden. echter is deze wel geleverd en heeft mijn buurman deze aangenomen zonder dat er voor getekend is. nu heb ik contact gehad met ze en nu zou ik gratis de producten kunnen retouren.

vervolgens alles terug gestuurd en bevestig gehad dat het was ontvangen. krijg ik vervolgens een rekening van 25% over het aankoop bedrag voor me bord..

Schofterig vind ik zelf.. ik stuur iets terug omdat hun het zogenaamd niet meer konden stoppen.. en vervolgens aan een wild vreemde afgeven zonder handtekening.. dus ik had met andere worden dus gewoon spullen kunnen kopen op een ander adres want er hoeft toch niet getekend te worden..

Gewenste Oplossing:

Dat de kosten niet betaald hoeven te worden. want ik heb ook niks!

Alle klachten die gemeld zijn door Rohafin